Wat doen Kaakchirurgen Assen voor u?

Het specialisme van een kaakchirurg heeft raakvlakken met tandheelkunde en geneeskunde. Zowel huisartsen als tandartsen kunnen patiënten verwijzen naar de kaakchirurg.

Bij de meeste mensen staat de kaakchirurg bekend als degene die moeilijke verstandskiezen verwijdert en wortelpuntoperaties uitvoert. Ons werkterrein is de laatste jaren veel uitgebreider geworden. In onze kliniek kunt u terecht voor implantaten, aangezichtspijnen, aangezichtcorrecties. Maar ook voor afwijkingen van de speekselklieren, kaakmisvormingen en slijmvliesafwijkingen kunt u bij ons terecht.

Een techniek die tegenwoordig veel wordt toegepast is de implantologie: het aanbrengen van kunstwortels. Dit kan al of niet in combinatie met het vooraf aanbrengen van extra bot in de boven- of onderkaak. Verder kan de kaakchirurg door het aanbrengen van implantaten of door andere ingrepen in de mondholte patiënten helpen die problemen hebben met hun kunstgebit.

Kijkt u vooral elders op deze site voor de meest voorkomende behandelingen.

Wat doen Kaakchirurgen Assen voor u?

Neem contact op of maak een afspraak.

Voor meer informatie over Kaakchirurgen Assen, onze expertise en onze behandelingen kunt u gerust contact opnemen. Bel: 0592 – 325 325 of mail naar info@kaakchirurgenassen.nl. Wilt u graag direct een afspraak maken dan kan dat natuurlijk ook.

Contact