De Slaapkliniek Noord-Nederland, een unieke samenwerking

De Slaapkliniek Noord-Nederland heeft een uniek multidisciplinair team samengesteld van vier specialismen die elk vanuit hun eigen expertise naar uw slaapprobleem kijken. De specialismen Longziekten, Neurologie, Mondheelkunde en kaakchirurgie en KNO bundelen hun krachten om u een gezonde nachtrust te bezorgen.

Wij bieden u een totaalpakket aan onderzoeken en behandelingen voor vrijwel alle voorkomende slaapproblemen. Het voordeel voor u is, dat u niet voor ieder onderzoek apart naar het ziekenhuis hoeft te komen.

De Slaapkliniek Noord-Nederland is een initiatief van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. In deze kliniek is een unieke samenwerking tot stand gekomen op het gebied van slaapproblematiek. Een samenwerking die in deze vorm nergens anders in Nederland bestaat. Met al uw slaapproblemen kunt u op korte termijn bij ons terecht waarna u snel door de juiste specialisten wordt geholpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • slaapapneu
  • snurken
  • narcolepsie
  • tandenknarsen
  • stoornissen in het slaap- en waakritme
  • overdreven slaperigheid

Kijk ook op http://www.slaapklinieknoordnederland.nl/

De Slaapkliniek Noord-Nederland, een unieke samenwerking

Neem contact op of maak een afspraak.

Voor meer informatie over Kaakchirurgen Assen, onze expertise en onze behandelingen kunt u gerust contact opnemen. Bel: 0592 – 325 325 of mail naar info@kaakchirurgenassen.nl. Wilt u graag direct een afspraak maken dan kan dat natuurlijk ook.

Contact