Last van uw verstandskiezen?

Wij helpen u graag van uw klachten af.

De verstandskies

Een verstandskies breekt meestal door aan het begin van de adolescentie, rond het 18e jaar, maar verstandskiezen kunnen ook later tijdens het volwassen leven doorkomen. Veel mensen krijgen trouwens geen of niet alle verstandskiezen. Als de verstandskiezen wel doorkomen, geven ze soms problemen. De kaakchirurg moet ze dan trekken.

Problemen met verstandskiezen

Omdat verstandskiezen zo ver achterin de mond liggen, zijn ze moeilijk schoon te houden tijdens het poetsen van tanden en kiezen. De verstandskiezen komen verder nogal eens scheef of niet volledig door. Dat veroorzaakt ontstekingen van het tandvlees en/of de kiezen. U kunt door de scheve stand van de verstandskiezen ook problemen krijgen met het kauwen of het sluiten van uw kaak. Als dit soort problemen ontstaan, komt de kaakchirurg in beeld.

Verstandskiezen (die bijvoorbeeld scheef doorkomen) kunnen ook preventief door de kaakchirurg getrokken worden, voordat er problemen ontstaan.

 

Neem contact op of maak een afspraak.

Voor meer informatie over Kaakchirurgen Assen, onze expertise en onze behandelingen kunt u gerust contact opnemen. Bel: 0592 – 325 325 of mail naar info@kaakchirurgenassen.nl. Wilt u graag direct een afspraak maken dan kan dat natuurlijk ook.

Contact

Voorkom klachten

Wij helpen u graag van uw klachten af, maar liever nog voorkomen we ze. Download hier onze folder met onze  tips voor duurzaam onderhoud van uw gebit.